Inför ditt digitala och fysiska besök

Boka spermaprovsanalys

Inför att ett spermaprov ska lämnas på kliniken för analys rekommenderas att du haft en utlösning i hemmet 2-3 dygn innan det bokade besöket. Efter detta krävs avhållsamhet för att nybildning av spermier ska ske och för att det prov du sedan lämnar på kliniken i samband med besöket ska bli så representativt som möjligt.

Vid ankomsten till kliniken vid dagen för ditt besök, registrerar du dig i klinikens reception. Uppvisande av giltig legitimation eller pass är ett krav för att få lämna spermaprov. Du blir sedan visad till herrummet där även laboratoriet finns. Du får träffa en embryolog som ställer några frågor. Här sker ännu en id-kontroll.

Tiden för spermaprovet och det uppföljande läkarbesöket är de tider som du bokat online via Fertilitetsdoktorn.se. Svaret på analysen lämnas ut i samband med det bokade efterföljande läkarsamtalet. Således är du färdig att lämna kliniken när spermaprovet presterats.

Stockholm

CMedical Fertilitet
Sankt Göransgatan 126

Uppsala

CMedical Fertilitet
Kålsängsgränd 10D

Oslo

CMedical Fertilitet Majorstuen
Sørkedalsveien 10 A og B

Delgivning av svar på analysen

Svaret på analysen erhålls i samband med det uppföljande läkarbesöket online som ska ha bokats i anslutning till att aktuell tid för spermaprovsinlämning bokades via fertilitetsdokton.se. Om tid för det uppföljande läkarbesöket online inte bokats är det viktigt att det görs via hemsidan. Vid bokningsrelaterade frågor kan även ett e-mail skickas till fertilitetsdoktorn@cmedical.se.