Våra tjänster

Att träffa en fertilitetsläkare ska inte vara krångligt. Hos oss kommer du i kontakt med de bästa fertilitetsläkarna oavsett var du befinner dig.

Digitala, flexibla lösningar.

Boka ditt digitala möte idag. Träffa läkaren imorgon.

Skräddarsydda lösningar inom fertilitetsvård med patienten i fokus, helt utan köer. Hos oss får du träffa din läkare online medan du sitter bekvämt i ditt eget hem.

Digitalt fertilitetssamtal med erfaren läkare

För dig som självstående eller för par som önskar samtala kring sin fertilitet.

Om du inte gjort någon utredning tidigare är du välkommen att boka en tid för planering av en utredning samt allmän information om fertilitet.

Om du gjort undersökningar hos en gynekolog men samtalet inte fokuserat på fertilitet så är du välkommen att ladda upp dina journalkopior om du så önskar i samband med bokningen så går vi igenom dem tillsammans och beslutar om vad som går att dra för slutsatser av det.

Provtagning i form av hormonanalyser (privatbetalande) kan ofta behöva adderas och då skrivs remiss för det i samband med besöket online. Vi har samarbete med flertalet laboratorium dit du sedan kan gå för att lämna blodproverna och på så sätt få de kompletterande analyserna utförda. Uppföljning sker med samma läkare som du träffade online.

Tillsammans kommer vi fram till en rekommendation om vad som behöver adderas till din fertilitetsutredning och vilka möjliga vägar framåt som finns. 

950 SEK

Digitalt fertilitetssamtal vid intresse för behandling med donerade ägg och/eller spermier

För par eller självstående som funderar på behandling med donerade ägg och/eller spermier.

Om det gjorts en fertilitetsutredning inklusive provtagning redan tidigare är det bra om journalhandlingarna delges oss i samband med bokningen, eller senare.

Besöket online syftar till att ge information om vilka möjliga vägar framåt det finns om donerade ägg och/eller spermier behövs. Information ges om lagar och regler samt gällande hur matchning och rekrytering av donatorer går till. En bedömning görs också gällande om behandling med donerade ägg och/eller spermier kan anses lämplig eller ej. Information om behandlingsupplägg ges.

Om behov av kompletterande utredning framkommer kan vi ordna med det samt att våra kliniker har god tillgång till ägg och spermier vilket gör att även om du bor långväga från en fertilitetsklinik så går mycket att ordna på distans via Fertilitetsdoktorn.se. 

950 SEK

Spermaprovsanalys med uppföljande digitalt läkarsamtal

För män som vill påbörja en fertilitetsutredning och undrar om manlig faktor som orsak till infertilitet föreligger. Även för män som allmänt funderar på sin fertilitet eller som vill frysa in spermier, tar läkemedel eller har en sjukdom som skulle kunna påverka spermieproduktion eller spermiekvalitet.  

När tiden bokas är det första besöket på plats på fertilitetslaboratoriet CMedical i Uppsala eller Stockholm. Svar och genomgång med läkare bokas samtidigt.

Svar och genomgång med läkare bokas samtidigt, dvs du gör två bokningar samtidigt. Den första för att lämna spermaprovet och direkt efter det väljer du tiden för läkarsamtal online där svaret på provet delges samt att betydelsen av resultatet sammanfattas.

2 000 SEK

Digitalt läkarsamtal om manlig infertilitet

Infertilitet drabbar 15-20% av alla par som önskar bli gravida. Manlig faktor som orsak till infertilitet anses förklara 20% av all infertilitet, utöver det utgörs 25% av fallen av en kombination av manlig och kvinnlig faktor. Således är manlig faktor som enda eller bidragande orsak till infertilitet relativt vanlig. 

Om du önskar hjälp med fördjupad utredning vid misstänkt manlig infertilitet eller om du önskar genomgång av tidigare genomförda analyser på en fertilitetsklinik kan en tid bokas till en av våra fertilitetsexperter för genomgång och ställningstagande till om ytterligare utredning alternativt förslag på behandling kan ges. 

950 SEK

Genetisk analys med uppföljande digitalt läkarbesök

Genetiska analyser som ett komplement till utredning av infertilitet kan vara indicerat i vissa fall.
Vid känd genetisk sjukdom samt vid manlig eller kvinnlig faktor av oklar orsak kan utvidgad undersökning med genetiska analyser vara ett bra tillägg.

Ett online samtal med någon av våra fertilitetsexperter kring möjliga genetiska analyser samt betydelsen av en analys kan anses lämpligt innan beslut om genetisk analys tas.

950 SEK

Second opinion infertilitet – digitalt besök med läkare

Second opinion inom området fertilitet erbjuds när en utredning och/eller behandling utförts på en fertilitetsklinik i Sverige eller utomlands och utfallet inte blivit som önskats. Det är i dessa sammanhang vanligt att låta en annan fertilitetsexpert se över upplägget och om möjligt föreslå optimering eller förändring.

Möte online för second opinion kan bokas med en av våra fertilitetsexperter. Innan mötet bör tillgängliga journalhandlingar och laboratorieresultat helst ha delgivits oss. Detta kan göras via säker överföring direkt till journalen efter det att besök bokats.

950 SEK

Flexibla fertilitetslösningar

Oavsett var du befinner dig har du rätt till vård.

Fertilitetsvård ska handla om dig och om er. Hos oss träffar du fertilitetsläkare både digitalt och på kliniker inom CMedical som anpassar sig efter just din fertilitetsresa och som hittar en lösning utifrån dina förutsättningar och möjligheter.

Betalningsinformation

Ditt besök online betalar du med faktura. Fakturan bör vara betald innan ditt besök, men kan även betalas direkt efter ditt besök om du bokar en tid med kort varsel. Fakturan skickas till dig mailledes efter att du genomfört bokningen.

Ett alternativ till att betala med faktura är att göra det via Swish. I så fall kan du avvakta med att betala tills mötet med läkaren sker online. Betalningsinformationen delges dig då i samband med att mötet börjar, det vill säga då båda parter är uppkopplade.

För bokningar som rör spermaprovsanalys med efterföljande läkarbesök sker betalningen på plats med hjälp av Swish eller kort. I dagsläget tar vi endast emot bokningar för privatbetalande.

Kontakta oss

Undrar du något inför din bokade tid eller vill du ha hjälp med att boka tiden? Tveka inte att kontakta oss! Se bara till att du inte mailar någon känslig personinformation.

fertilitetsdoktorn@cmedical.se